[ Οδηγός αγοράς ] - Η σωστή επιλογή για την αγορά Μίνι Σνάουτσερ.

ΜΙΝΙ ΣΝΑΟΥΤΣΕΡ

Mini Schnauzer
Για κάποιον που αναζητά καθαρόαιμο Μίνι Σνάουτσερ, ένας επίσημος εκτροφέας είναι μονόδρομος. Είναι ο άνθρωπος που αγόγγυστα θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα μας, σε όλα τα στάδια της ζωής, και της συνύπαρξης μας με το Mini Schnauzer, και όχι μόνο μέχρι τη στιγμή που θα του καταβάλουμε τα χρήματα.

Οι διαφορές ενός επίσημου εκτροφέα Μίνι Σνάουτσερ, με κάποιον έμπορο κουταβιών, δεν είναι απλά πολλές και ουσιαστικές, αλλά χαοτικές.

Καλός εκτροφέας Miniature Schnauzer, είναι αυτός που φροντίζει για τη σωματική και ψυχικοπνευματική υγεία των μικρών μας φίλων. Μελετάει τη γενεαλογία, ενημερώνεται συνεχώς για τις διεθνείς εξελίξεις και γνωρίζει απόλυτα τις ιδιαιτερότητες της φυλής. Συμμετέχει σε εκθέσεις και προτρέπει επίσης τους νέους ιδιοκτήτες των κουταβιών να το κάνουν αυτό, προκειμένου να αναδειχθεί η μορφολογική ποιότητα και τυπικότητα των Μίνι Σνάουτσερ που εκτρέφει.

Επισκεπτόμαστε τον εκάστοτε εκτροφέα στο χώρο του, όχι μόνο για να τον γνωρίσουμε και να μιλήσουμε μαζί του, αλλά και για να δούμε που και πως μεγαλώνει το Mini Schnauzer που μας ενδιαφέρει, και αν όντως όλες οι ανάγκες του μικρού μας φίλου καλύπτονται στο έπακρο, παρέχοντας του ταυτόχρονα μια αξιοπρεπή ποιότητα ζωής.

Όσο κι αν προσπαθήσουν να μας πείσουν για το αντίθετο, μόνο το Miniature Schnauzer που ανταποκρίνεται στο καθορισμένο πρότυπο της φυλής είναι καθαρόαιμο Μίνι Σνάουτσερ και φυσικά επίσημα καταγραμμένο στα γενεαλογικά βιβλία του κυνολογικού ομίλου της χώρας γέννησης του, διαθέτοντας επίσημο-επικυρωμένο από τον όμιλο, πιστοποιητικό εγγραφής και γενεαλογικό χάρτη (pedigree).

Επιτακτικό επίσης είναι να δούμε και τους γονείς του κουταβιού. Να μάθουμε αν συμμετέχουν σε εκθέσεις που πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα εντός και εκτός συνόρων, να ενημερωθούμε αν έχουν λάβει κάποιες διακρίσεις σε αυτές, πότε και ποιες είναι αυτές.

Ένας επίσημος εκτροφέας Mini Schnauzer, φροντίζει το κουτάβι να είναι απαλλαγμένο από κληρονομικές και άλλες ασθένειες. Υπέρηχοι, ακτινογραφίες, τεστ δυσπλασίας και οφθαλμών, microchip, pet passport, pedigree, εμβόλια, αποπαρασιτώσεις και άλλα πολλά, έχουν ήδη ολοκληρωθεί-δρομολογηθεί από αυτόν.

Δε δίνει εγγυήσεις, κι ούτε υπόσχεται ανταλλαγή «εμπορεύματος» από κάποιο άλλο στο ράφι αν κάτι πάει στραβά και άλλα τέτοια φαιδρά!

Ένας επίσημος εκτροφέας Miniature Schnauzer, ενδιαφέρεται κυρίως για το ποιος θα πάρει τα κουτάβια του και όχι πόσα χρήματα θα αποκομίσει από αυτά. Δεν θα διστάσει να σας επιστρέψει οποιαδήποτε στιγμή τα χρήματα σας στο ακέραιο, και να πάρει το κουτάβι πίσω, αν η συνύπαρξη σας μαζί του δεν εξελίσσεται ομαλά.

Ένας επίσημος εκτροφέας επίσης, θα σας ενημερώσει από την πρώτη επαφή, πως το Μίνι Σνάουτσερ είναι ένα ακριβό κατοικίδιο, και φυσικά δεν αναφερόμαστε στο κόστος αγοράς του.



Δημοσιεύτηκε από: Μίνι Σνάουτσερ (Mini Schnauzer)

© Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ’ οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση-ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.


Mini Schnauzer
Μαρτίου 15, 2022
0

Search

Contact